Dates: 22 de novembre i 5 de desembre de 2019
Lloc: Teatre Serrà. Passeig dels Germanies 29, Gandia
Inscripció a través del cfp.upv.es
El pròxim 22 de novembre del 2019 arranca la setena edició de Bocades de Cinema, unes jornades organitzades pel campus de Gandia de la UPV en les quals el cinema i la gastronomia van de la mà per a oferir un complet programa de projeccions de pel·lícules, debats i degustacions. Per a això, es comptarà amb diversos especialistes en narrativa audiovisual que analitzaran durant aquestes jornades les pel·lícules seleccionades, en les quals un plat, un ingredient, una recepta, una beguda o una tècnica de cuina són protagonistes.
El visionat de la pel·lícula és obert i gratuït i serà a les 19.00 h el dia 22 de novembre i a les 12.00 h el dijous 5 de desembre a la Sala B del Teatre Serrano de Gandia, després de la seua posterior anàlisi cinematogràfica, les persones assistents inscrites a la part gastronòmica degustaran un menú elaborat per personal de cuina expert, que explicaran les característiques de la cultura gastronòmica representada en cada film i les tècniques de cuina emprades per a confeccionar els diferents plats del menú.
Programa
- Dijous 22 de novembre. Projecció del film Chocolat de Lasse Hallström, i continuarà amb la sessió de cuina en el restaurant ASSOT de Gandia.
- Dijous 5 de desembre. Projecció del film Menjar, Beure, Estimar, d’Ang Lee, i s’impartirà la sessió pràctica en el restaurant Vins i Més.
Més informació: http://www.bocadosdecine.com
Preu:
- 40 € – Membre UPV (Alumne, Personal, Alumni Plus i AAA UPV)
- 40 € – Jubilats i aturats
- 45 € – Público en general
Inscripcions:
- Sessió 22 de novembre: https://www.cfp.upv.es/formacion-permanente/cursos/bocados-de-cine–chocolat_idiomaca-cid67367.html
- Sessió 5 de desembre: inscripció en breu