Si el seu equip és un Linux que ofereix algun servei al seu departament o a Internet, o des d’ell realitza connexions remotes a altres equips per SSH, li aconsellem configurar la manera d’apagat automàtic del monitor als 10 minuts d’inactivitat; però no la suspensió ni la hibernació automàtica.
En canvi, si el seu equip no comparteix res i utilitza únicament el navegador, el client de correu i aplicacions instal·lades en el propi equip, li aconsellem configurar l’apagat automàtic del monitor al cap de 10 minuts, la suspensió automàtica als 20 i la hibernació als 30 minuts d’inactivitat.
Aquests temps són orientatius. Si la seua experiència no és agradable amb ells, pot augmentar-los a un temps en el qual se senta còmode, però sempre serà millor que l’equip passe a una manera d’estalvi al fet que estiga actiu indefinidament sense ser utilitzat.
Al final de la seua jornada, li aconsellem que apague l’equip o, si el prefereix, l’hiberne.
Tinga en compte
En l’ASIC hem tingut problemes amb l’Encesa Remota quan el Linux està suspès o hibernat. Sí que ens funciona des de l’estat d’apagat. Per tant, si intentarà utilitzar l’Encesa Remota des de la Intranet, prove primer si desperta de la suspensió o evite que l’equip es quede en aqueixos estats quan es vaja a casa.
Configuració d’Estalvi d’Energia en Linux Ubuntu
Per a poder configurar les opcions d’estalvi d’energia necessitarà la contrasenya d’administrador de l’equip. Si no la coneix, per favor, contacte amb la persona adequada.
Vaja a:
Sistema –> Preferències –> Gestió d’energia (aquesta és una captura en Ubuntu 8.10):

Configure el temps d’espera abans de passar a la manera de suspensió i d’activació del protector de pantalla:

Prema el botó Tancar i ja ho té configurat.