El ‘Masterxef’ del MUEOL

Estudiants del  Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística han participat en l’activitat ‘Desafiament a la Cuina’. Forma part de l’assignatura Gestió de Recursos Humans.

‘‘Desafiament a la cuina’ pretén trencar la rutina del màster universitari i que els alumnes aprenguen a treballar en equip i a millorar la productivitat, qualitat, fiabilitat i eficiència en sistemes complexos. Una vegada cuinats els plats, els estudiants els van degustar mentre posaven en comú els problemes que s’havien anat trobant.

Aquesta activitat, en la qual van participar estudiants del MUEOL, és una bona oportunitat perquè companys d’estudi compartisquen una experiència formativa singular en un ambient distès posant en pràctica competències empresarials. L’experiència ajuda a desenvolupar i treballar diferents aspectes competencials, com ara: treball en equip, lideratge, gestió de l’estrès, gestió de recursos, comunicació, resolució de problemes…

1E11CE6F-0185-4165-811C-4DAD14AA4BFB