Sabies que un terç dels aliments produïts a nivell mundial es perd?
JORNADA “APROFITA, NO LLANCES. LES RESTES SUMEN”
Si aquest tema et preocupa i t’agradaria aprendre formes pràctiques de reduir el desaprofitament alimentari, et convidem a participar en la nostra jornada especial aquest dijous a l’Àgora de la UPV:
Data: Dijous, 26 de setembre
Lloc: Àgora de la UPV
Hora: De 10 a 14 h
Durant la jornada, podràs gaudir de jocs, material divulgatiu, sortejos i tallers pràctics sobre cuina, conservació d’aliments i productes de proximitat.
Pots assistir als tallers que es fan a les 10.15 h i a les 12 h:
10:15h | Taller de cuina, amb el xef Lluís Penyafort (VLCC i La Gastroneta – À Punt) |
Taller amb Manu i Juanra del Mercat Agroecològic, sobre els productes de temporada | |
12h | Taller de productes de proximitat. Presentació de ‘Cuina nostra. Un relat de memòria gastronòmica’, de Casimir Romero Garcia, editat per Creaciones Alalimón |
Taller de cuina, amb el xef Lluís Penyafort (VLCC i La Gastroneta – À Punt) |
Per a veure el programa complet d’activitats i horaris, visita aquest enllaç: Programa Jornada Aprofita, no tires.
T’esperem per a passar una estona agradable i aprendre com xicotets canvis en la nostra rutina poden marcar una gran diferència.
Organitza: UPVsaludable, en col·laboració amb el Vicerectorat d’Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües. Àrea de Llengües