Desaprofitament alimentari: el que llacem importa més del que creiem

Sabies que un terç dels aliments produïts a nivell mundial es perd?

JORNADA “APROFITA, NO LLANCES. LES RESTES SUMEN”

Si aquest tema et preocupa i t’agradaria aprendre formes pràctiques de reduir el desaprofitament alimentari, et convidem a participar en la nostra jornada especial aquest dijous a l’Àgora de la UPV:

Data: Dijous, 26 de setembre

Lloc: Àgora de la UPV

Hora: De 10 a 14 h

Durant la jornada, podràs gaudir de jocs, material divulgatiu, sortejos i tallers pràctics sobre cuina, conservació d’aliments i productes de proximitat.

Pots assistir als tallers que es fan a les 10.15 h i a les 12 h:

10:15hTaller de cuina, amb el xef Lluís Penyafort (VLCC i La Gastroneta – À Punt)
Taller amb Manu i Juanra del Mercat Agroecològic, sobre els productes de temporada
12hTaller de productes de proximitat. Presentació de ‘Cuina nostra. Un relat de memòria gastronòmica’, de Casimir Romero Garcia, editat per Creaciones Alalimón
Taller de cuina, amb el xef Lluís Penyafort (VLCC i La Gastroneta – À Punt)

Per a veure el programa complet d’activitats i horaris, visita aquest enllaç: Programa Jornada Aprofita, no tires.

T’esperem per a passar una estona agradable i aprendre com xicotets canvis en la nostra rutina poden marcar una gran diferència.

Organitza: UPVsaludable, en col·laboració amb el Vicerectorat d’Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües. Àrea de Llengües